Блог за планиране и развитие на различни лични и професионални проекти.

За Planiram.bg

Здравейте, казвам се Теодора и стартирам този блог, с визията да открия съмишленици, с които да създадем общност, която споделя и учи заедно как да станем по-продуктивни, да откриваме цели, които наистина да ни вдъхновяват, и да научим как да планираме и управляваме времето си по-ефективно.

Навлизайки в 30-те си години осъзнах, че управлението на времето и планирането са жизненоважни умения, които могат да направят голяма разлика в качеството на живота както на мен така и на моето семейство. През годините, работейки в сферата на маркетинг и информационни технологии, придобих опит в управлението на проекти и екипи. Най-ценното, което научих, беше как малките промени в планирането и приоритизирането могат да направят големи промени в резултатите.

Този блог е мястото, където ще споделям моите размисли и открития в областта на планирането, личностното развитие, домашните задължения, управлението на проекти и екипи. Целя да създам място, където всеки който има нужда може да намери полезни съвети, инструменти и ресурси, които да го насърчат да постига повече и да се чувства по-щастлив.

Моята мисия ще е успешна, ако поне веднъж материалите и съветите, които споделям, ви накарат да се почувствате удовлетворени и успеем заедно да изгоним вината от бездействието и отлагането.

Ще се радвам да чуя и вашите истории, преживявания и методи – секцията с коментари е отворена под всички постове.

Добре дошли на planiram.bg, където се изследват процесите на планирането и управлението на времето, учим се и се развиваме. Нека заедно преследваме по-удовлетвоярващ и целенасочен начин на живот и работа!